skip to Main Content
TEAM
FILIP

Filip har 20 års erfarenhet inom finans- och IT-branschen som projektledare, affärsutvecklare och affärsledare. Han har en passion för att förbättra organisationer och leda och engagera människor för att nå sina mål. Han har levererat stora och komplexa projekt med fokus på ekonomi och affärsstyrning av både kärn- och stödprocesser, processautomatisering och systemimplementeringar inom olika affärssektorer i privat och offentlig sektor.

Filip driver för närvarande ett införande av ett projekt där han hjälper ett byggbolag med behovsanalys, upphandling och införande av en ERP-lösning.  Dessförinnan hade Filip rollen som programledare för ett transformationsprojekt hos ett Inkassobolag där en förflyttning gjordes av data analys till molnet i Azure.

Innan iwow var Filip chef på CGI, där han ledde konsultverksamheten för Raindance ERP-systemet och TWIN360-kassahanteringssystemet på CGI i Stockholm. I den rollen hanterade Filip konsulter, klienter och försäljning av CGI-ägda IT-lösningar.

Filip har också erfarenhet från Acando och Accenture, där han arbetade som managementkonsult inom ekonomi och uppföljning,

Förutom sitt arbete gillar Filip att tillbringa tid på ishockeyrinken där han tränar ett pojklag födda 2010, umgås med sin familj och resa till skidbacken eller stränderna i Spanien.

Staff_3
TELEFON

+46 76-860 20 01

EMAIL

filip.rondal [at] iwow.se

LINKEDIN
BLI EN DEL AV
VÅRT TEAM

Möjligheten att bygga ett företag och forma en kultur samtidigt som du utvecklar din karriär.

Back To Top