skip to Main Content
TEAM
MARCUS

Marcus är en engagerad Business analyst och projektledare med ett årtionde av erfarenhet. Hans dedikation och kompetens har varit avgörande för framgångsrika projekt och affärsinitiativ under årens lopp. Han trivs bäst i miljöer där han har möjlighet att smälta samman den senaste tekniken med organisationens affärsbehov för att skapa ett mervärde som främjar verksamhetens tillväxt och konkurrenskraft.

Marcus har inte bara ackumulerat kunskap och erfarenhet genom åren, han har även demonstrerat sin förmåga att vara en ledare och driva digitala förändringsresor. Han har axlat olika roller, inklusive produktägare, Business analyst, projektledare och Scrum master. Marcus har arbetat inom ett flertal olika områden, så som ERP, Cloud och Web. Denna mångsidighet gör honom till en tillgång i att navigera genom komplexa IT-projekt.

Hans kärnstyrkor inkluderar skicklig kommunikation, att förstå och möta intressenters behov samt driva arbetet från vision till konkret levererad lösning. Marcus har även en stark förmåga att inspirera och leda teammedlemmar mot en gemensam vision.

Innan Marcus började på IWOW, arbetade han som Business analyst och projektledare på Capgemini. Där bidrog han till framgångsrika projekt inom olika branscher och utvecklade en bred kompetens inom teknik och agila arbetssätt.

Förutom sitt arbete uppskattar Marcus att tillbringa tid med vänner och familj, resa till nya platser och spela badminton.

Marcus_Camen_web
TELEFON

+46 736 42 91 71

EMAIL

marcus.camen [at] iwow.se

LINKEDIN
BLI EN DEL AV
VÅRT TEAM

Möjligheten att bygga ett företag och forma en kultur samtidigt som du utvecklar din karriär.

Back To Top