skip to Main Content
TEAM
JOHAN

Johan Holmsten är en högkvalificerad IT-professional med omfattande erfarenhet av att arbeta med ERP-system inom offentlig sektor, särskilt med det finansiella systemet Raindance. Han är skicklig på att utveckla omfattande ERP-lösningar som inkluderar olika moduler, inklusive upphandling, budgetering, finansiell rapportering och projektledning. Hans expertis inom dataanalys gör det möjligt för honom att följa prestandan för dessa lösningar och fatta datadrivna beslut för att optimera offentliga tjänster.

Förutom sina tekniska färdigheter är Johan också en utmärkt kommunikatör och samarbetspartner. Han tror att öppen och ärlig kommunikation är nyckeln till att bygga starka relationer med både klienter och kollegor. Han är alltid villig att lyssna på sina kunders behov och mål och arbeta med dem för att utveckla skräddarsydda lösningar som uppfyller deras unika krav.

Johan deltar regelbundet i branschkonferenser och evenemang för att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och bästa praxis inom ERP-system och offentlig sektorhantering. Han är engagerad i kontinuerlig inlärning och utveckling och letar alltid efter nya sätt att förbättra sina färdigheter och kunskaper.

Sammanfattningsvis är Johan en värdefull tillgång för alla offentliga sektorer, och hans passion för ERP-system och engagemang för att leverera exceptionella resultat gör honom till ett toppval för statliga myndigheter, hälso- och sjukvårdsregioner och kommuner som vill förbättra sina offentliga tjänster och göra en positiv inverkan i sina samhällen.

På sin fritid njuter Johan av musik – att sjunga, spela och lyssna. Han gillar också att läsa böcker i olika genrer. Johan gillar även fotboll och missar inte en match som Djurgården spelar, även om det numera mest är på TV.

Staff_2
TELEFON

+46 76-136 09 11

EMAIL

johan.holmsten [at] iwow.se

LINKEDIN
BLI EN DEL AV
VÅRT TEAM

Möjligheten att bygga ett företag och forma en kultur samtidigt som du utvecklar din karriär.

Back To Top